Information om distribution

Bli en av våra fantastiska distributörer
Vi letar alltid efter duktiga distributörer runt om i världen. Har du erfarenhet av distribution och är du intresserad av att följa med på vår resa? På denna sidan har vi samlat mycket av den generella informationen som du behöver veta. Läs igenom vad vi erbjuder och de krav vi ställer på en framtida distributör för att se om det passar dig och ditt företag.
Förmåner

Som distributör får du först och främst förmånen att jobba med ett genuint och expansivt företag som erbjuder kvalitativa ID-armband och bra service.

 

Dessutom får du tillgång till vår distributörsportal där du alltid hittar den senaste nyheterna, den bästa informationen och vår smidiga webbshop. Du kommer även att få del av nyhetsbrev, med nyheter, tips och information. Du får även säljtips, marknadsföringsmaterial och givetvis alltid första tjing på de senaste produkterna och designen.

 

Dessutom får du som distributör självklart tillgång till de bästa priserna och våra goda distributörsrabatter, så att du kan vara konkurrenskraftig på din marknad!

Krav

För att säkerställa en hög kvalitet i allt vi gör är vi även noga med att ställa krav på alla våra partners. Som distributör företräder man oss på en lokal marknad och det är viktigt att detta sker på ett bra och professionellt vis.

 

För att kunna bli distributör för Infoband Retail Collection krävs först och främst att ni är ett seriöst, registrerat företag, med giltigt momsnummer. Dessutom har vi som krav att ni ska ha en produktportfölj som innehåller mer än en produkt för distribution. Med andra ord ska inte vi vara de första produkterna ni erbjuder för distribution. Vi vill även att ni redogör för en referens som företräder ett företag vars produkter ni distribuerar. Detta för att kunna skapa oss en tydligare bild om er som företag och hur ni arbetar som distributör. 

 

Vi kräver inte någon specifik storlek på er som företag. För oss är det viktigast att ni är stora nog för att hantera er marknad, samt att alla i företaget eller arbetslaget är delaktiga i våra produkter.

 

Att vara distributör innebär också att ni ska kunna erbjuda ett brett sortiment och därmed att ha möjlighet att köpa in och lagerhålla tillräckligt med produkter för att kunna erbjuda en stor valfrihet och volym till era återförsäljare.

 

 

Kan detta passa dig och ditt företag, och vill ni följa med på vår resa?

>> Anmäl intresse nu

Vill du istället bli återförsäljare för våra produkter? Klicka här i så fall.
infoband.com

Follow us on our Social medias!
#infoband