Kundanpassade armband:      infoband™ - ID-armband     |      once™ - Event-armband

infobandTM

Perfekt som give-away, private label och souvenier!

Gör som Legoland!

Många framgångsrika varumärken använder redan våra armband

Gör som Sunwing Resorts, Carlsberg, Interpolis, Köpenhamn Zoo, Athletic Bilbao, Redbull och Legoland.
Våra produkter är uppskattade runt om i hela världen tack vare hög kvalitet och mervärde.

Kundcase:
Lollo & Bernie, Kids Club

“Att kunna förmedla känslan av lite extra trygghet
på semesterresan, gjorde att vi valde Infoband.
Att skräddarsy designen var en
stor fördel för oss.”

Joakim Eriksson, Concept & Brand Marketing Manager
Sunwing Family Resorts

Inga konstigheter!

Att bry sig har aldrig varit enklare

infoband™ är en smart kvalitetsprodukt som bidrar till extra trygghet i vardagen, på semestern, på köpcentrat, på stranden eller i vattenlandet. Den erbjuder allt man kan önska sig av en marknadsföringsprodukt, och mer därtill - infobandet visar att ni verkligen bryr er.

Produkten reflekterar omtanke på alla vis; säkerhet för barnen, för föräldrarna och för omgivningen. Till låg kostnad och med högt marknadsvärde. Infoband har nästintill oändliga designmöjligheter, på både fram- och baksida.

Spännet på våra infoband™ har ett unikt lås, som kräver att man använder ett tvåhandsgrepp för att öppnas, så att små barn inte kan ta av armbandet själva. Det gör också att armbandet kan användas om och om igen, och har en lång livstid.

Smart marknadsföring

infoband™ kan användas på många olika sätt

Give away
Det förmodligen vanligaste sättet att använda infoband™ med egen design är som give-away. Vid ingången till djurparken, nöjesfältet eller muséet, vid övernattning på hotell eller vid resa med en speciell researrangör, eller som del av ett event. Det visar att företaget bryr sig om barnen och deras säkerhet, samtidigt som infobandet förhindrar eventuella missöden.
Private label
En annan populär idé är att skapa ett private label infoband för att skapa merförsäljning. Med de fantastiska designmöjligheterna produkten erbjuder är det enkelt att attrahera kunder och få lite extra försäljning. Ett perfekt sätt att lägga till en smart, snygg och populär produkt till sortimentet. Ni kan även skapa en egen förpackning för att ytterligare höja det upplevda värdet på produkten.
Kampanj
Många av våra kunder har på ett framgångsrikt sätt ökat sin försäljning genom att använda infoband™ med egen design i kampanjer. Genom att skapa en kampanj, där konsumenten får ett infoband när denne köper en viss produkt, har de lyckats öka försäljningen av de ordinarie produkterna.
Souvenir
Vad håller minnet vid liv bättre än en fin souvenir? Infoband™ med egen design är perfekta att sälja i butiken på muséet, klubbshoppen, eller i souvenirståndet. infoband™ är uppskattas både av föräldrar och barn och bandet kommer att sparas och användas om och om igen, långt efter besöket.

Ladda ner

infoband™ | Mallar

Beställ idag!

Attraktiva priser, låg lägsta ordervolym och snabba leveranser

Bli en av våra nöjda kunder idag. Skicka ett e-postmeddelande till order@infoband.com eller ring in din order på 04 238 465.
Välkommen!
infoband.com

Follow us on our Social medias!
#infoband