Armband med profilerat tryck!

Evenemangsarmband och ID-armband med valfri grafik. I högsta kvalitet.
---

infoband™
Flergångs ID-armband.

once™
Engångsarmband för alla tillfällen.

Made in Sweden

Egen produktion. Så vi kan hålla hög kvalitet, snabba leveranser och bra priser.
---

Något vi är mycket stolta över är att vi tillverkar alla våra armband, både infoband™ och once™, i vår egen produktionsanläggning i Höganäs i Sverige. Det gör att vi kan kontrollera att kvaliteten är på topp och att vi levererar det vi lovar. Vi kan producera snabbt och vi kan anpassa och utveckla våra produkter så att ni som kunder blir nöjda.

Givetvis blir det också en trygghet att banden vi levererar inte innehåller några gifter eller farliga ämnen, så som exempelvis PVC och latex.

Custom Made once™

Engångsarmband för festivaler, nöjesparker, etc.
---

Engångsbandet för events, festivaler, mässor, sportevenemang, vattenland och nöjesfält. Inträdesbiljett, dagspass, drinkbiljett, ”all inclusive”-band eller lottsedel. Anpassa och komplettera med numrering, QR –kod och ID-ruta.

Ett armband för marknadsföring och promotion, med knivskarpt tryck, där hela ytan kan användas för grafik och anpassas efter egna önskemål.

>> Läs mer om once med eget tryck

Custom Made infoband™

ID-armband för flergångsanvändning.
---

infoband™ är en smart ID-armband som bidrar med extra trygghet i vardagen. En högkvalitativ promotionprodukt som barnen kan använda om och om igen. Designmöjligheterna är nästintill oändliga och det är enkelt att skapa ett företagsprofilerat infoband™.

Infoband kan exempelvis användas som Give-away, Souvenir, eller som en produkt att säljas. infoband™ är  lämplig föra alla typer av marknadsföring, events eller utskick.

>> Läs mer om infoband med eget tryck

infoband.com

Follow us on our Social medias!
#infoband