Bli återförsäljare

Beställ - direkt från vår webbshop

Infoband erbjuder ett stort sortiment av smarta, innovativa och fina ID-armband. Både för flergångs- och engångsanvändning. Vårt återförsäljarkoncept är noga utarbetat och riktar sig till både små och stora samarbetspartners. Det spelar ingen roll om du företräder den lilla butiken på hörnet eller den stora kedjan. Inte heller var i världen du befinner dig. Vi har produkter och lösningar för alla.

Genom att registrera dig som återförsäljare får du tillgång till vår webbshop med priser och direkt ordermöjlighet.

Praktisk information

Vi har inga krav på orderkvantitet. I Sverige (och EU) levererar vi med DHL och fraktkostnaden är alltid 100 SEK (inkl. moms), oavsett orderstorlek. Vi handlägger din order så fort vi kan, oftast nästkommande arbetsdag. Du väntas därför erhålla din order inom 2-7 arbetsdagar.

 

Svenska återförsäljare kan betala med faktura och kreditkort. Beställning sker enklast genom vår webbshop för återförsäljare. Beställningar kan även tas emot över telefon.

 

Vi rekommenderar återförsäljare att sälja våra produkter styckvis. Rekommenderat pris till konsumenter är inköpspris x 2 plus moms. Var god registrera er för att få del av våra priser.

 

  » Läs mer om våra produkter här

Beställ - direkt från vår webbshop

Bli återförsäljare idag

Ta klivet idag och bli återförsäljare av våra produkter. Du förbinder dig inte till något, men får tillgång till vårt attraktiva sortiment av produkter.

 

Har du frågor så kontakta oss gärna. Skriv till info@infoband.com eller ring oss på +46 (0) 42 238 465.

 

  » Till registreringen

Hitta din lokala distributör

Beställ gärna från din lokala Infoband-partner
infoband.com

Follow us on our Social medias!
#infoband